סנטוריני

מטבח מקומי

האפשרות לטעום ממטעמי המטבח המקומי של האי היא גורם משיכה משמעותי לביקור בסנטוריני. המטבח מורכב ברובו ממאכלים יווניים מסורתיים וטעימים, המבוססים ברובם על ירקות ופירות עונתיים, גבינות ובשרים טריים ומקומיים, כוללים מנות דגל כמו מוסקה, פסטיציו, סופלאקי, פאידקיה וסטיפאדו -  תבשיל בקר בבישול ארוך עם הרבה בצל.
שתי מנות מאפיינות את סנטוריני:
• טומטוקפטאדס - מנה של לביבות שעשויות מגבינות ועגבניות.
• פאבה - פירה שעשוי משעועית צהובה או אפונה.

באי ישנן מספר מסעדות גורמה מעולות זוכות פרסים, המוסיפות ניחוח מודרני למטבח היווני המסורתי, עם מנות המבוססות על הטעמים הייחודיים של האי ועל החקלאות המקומית. 
  • OVAC

    מסעדת א-לה-קארט הממוקמת במלון CAVO TAGOO באימורביגלי ומזמינה את האורחים לרענן את החך באמצעות מנות פיוז'ן מקוריות וטריות מהמטבח היווני למול נופים מרהיבים של הים האיגאי.

  • Seaside Santorini

    מסעדת גורמה הממוקמת על החוף הדרומי פריבולס (Perivolos-Agios Georgios black beach) המגישה מנות עם טוויסט חדשני מהמטבח המקומי ומהמטבח הבינלאומי, ומעניקה לאורחיה אווירה מענגת וחווית שירות ללא רבב.

מזג אוויר

סנטוריני

היום, שבת 14.12 בהיר
14°-14°
ראשון 15.12 15°-18° ברד כבד
שני 16.12 14°-17° בהיר
שלישי 17.12 13°-14° בהיר
שלח!